Skip to the content

  • Operativni program za pomorstvo i ribarstvo logo
  • The organisation is co-financed by the European Maritime and Fisheries Fund
  • Zastava RH
  • EUROPEAN UNION
    EUROPEAN UNION

Exhibitors area

Poštovani izlagači,
Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na sudjelovanje na predstojećem 14. -og međunarodne ribarstva, oprema za ribolov, akvakulturu, sportski ribolov i sportove na vodi Sajam Crofish, koji će se održati u Poreču u Žatika Sportskoj dvorani od 25. do 27. studenog 2021.
Više od 80 izlagača s 30 suizlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Islanda i Španjolske, koji predstavljaju više od 250 svjetskih brendova,sudjelovali su na sajmu prošle godine, prikazujući najnovije u opremi za ribolov i ribolov, od čamaca, lanaca, mreža, kaveza, robota za čišćenje mreža, opreme za uzgoj i preradu školjaka, pontona, svježe i konzervirane ribe, brodskih motora i vanbrodskih motora, rashladni sustavi i još mnogo toga. Osim ribarskih i akvakulturnih potrepština i proizvoda, mnogi veliki hoteli sudjelovali su na sajmu i uspostavili poslovne kontakte s dobavljačima iz ribolovne industrije.
Prošle godine sajam se sastojao od 2500 četvornih metara zatvorenog izložbenog prostora i 500 četvornih metara vanjskog prostorai privukao oko 3000 posjetitelja. Komentari izlagača bili su izuzetno pozitivni. Profesionalni segment sajma obuhvatio je dvanaest tema iz područja ribolova, a događanja su uključivala jedrenje regate Crofish i Istru kup u podvodnom ribolovu.
Sajam ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova CROFISH važan je sajam u Istarskoj županiji i jedini događaj na ovom polju u Hrvatskoj, što ga čini posebno atraktivnim za sve gospodarske subjekte koji se bave ribarstvom, akvakulturom i sportskim ribolovom u Hrvatskoj i regiji.
Izlagači ove godine uključuju proizvođače i distributere opreme za trgovinu i sportski ribolov, trgovce ribom i ribljim proizvodima, poljoprivrednike ribe i vodenih organizama, proizvođače čamaca i ribarskih plovila i ostale nautičke opreme, ribarske kompanije i udruge, zadruge i organizacije iz sektora ribarstva ,
Planiran je niz događanja sa stručnim predavanjima, javnim raspravama i okruglim stolovima s ciljem podizanja svijesti potrošača i turističkog sektora o ribolovu i ribljim proizvodima, što će dodatno povećati značaj ovog sajma.
Ulaznice za posjetitelje ove će godine biti besplatne. Očekujemo 5000 posjetitelja iz Hrvatske i regije.
Organizatori sajma su Udruženje obrtnika Poreč uz potporu Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, Istarske županije i Grada Poreča-Parenza.

Ako ste zainteresirani za izlaganje na sajmu, kontaktirajte nas i pošaljite svoju prijavu e-poštom na prijave@crofish.eu, a nakon toga ćemo vam poslati tlocrt izložbenog prostora.
Ako možete ponuditi inovativne proizvode i / ili rješenja, bilo šta što je revolucionarno i novo na tržištu i stoga može privući pažnju medija i posjetitelja, slobodno nas kontaktirajte kako bismo zajednički razgovarali o mogućnostima uzajamnog suradnja.

PREUZIMITE OBRAZAC ZA PRIJAVU

POGLEDAJTE IZLOŽBENI PROFIL

DOGAĐAJI

DNEVNI PROGRAM PRIKAZA

Informacije o sajmskom izlaganju i prijavama:
Email: prijave@crofish.eu

Dobrodošli na Crofish - 14 -og  Međunarodnog ribarstva sajmu! 

 

ARHIVNI HRVATSKI 2017 - SAJAM PLANA SA POPISOM IZLAGAČA

ARHIVNI HRVATSKI 2016 - SAJAM PLAN S POSTAVKOM IZLAGAČA

 

Contact

General information:
Tel: +385 52 216-153
E-mail: info@crofish.eu
HR-52100 PULA, Mletačka 12/1

Exhibiting and applications:
E-mail: prijave@crofish.eu